Kedelige flisearealer bliver som nye

Hvis din fliser er fyldt med mos, alger og flisepest, er det på høje tid at få dem renset og overfladebehandlet. Bevoksninger af alger og mos holder på fugt og kan medføre frostspringninger om vinteren. En afrensning og overfladebehandling af fliserne stopper nedbrydningen og hindre begroninger på fliserne.

Effektiv og skånsom afrensning

Rensningen foretages effektivt og skånsomt med vores specielle og professionelle højtryksspuleudstyr, som dybderenser fliserne for enhver form for snavs, fedt, olie, alger, mos


Behandling mod alger.

Efter fliserne er afrenset, efterskyldes de med et algedræbende middel, der forhindre begroninger af alge og mosvækster i fuger og under imprægneringen.

Nye fuger

Når fliserne er tørre strøs og fejes flisefug over fliserne som herefter hærder til en hård fuge. Dette modvirker mod fremtidig ukrudt og mos mellem fliserne.

 

Overfladebehandling af fliserne

Når fliserne efter nogen tid er gennem tørre overfladebehandles de med transperant imprægnering eller hvis der ønskes ny farve kan vi tilbyde special flisemaling i mange farver som beskytter flisearealet i mindst 10 år.

Du vil blive glædeligt overasket over resultatet.

Fordele ved Fliserens og overflade-
behandling

  • Spar penge på en helt ny belægning.
  • Dine fliser ser ud som nye på få dage.
  • Bedre salg af boligen med et pænt fliseareal.
  • Effektiv beskyttelse i mindst 10 år
  • Alle fliser kan renses og overfladebehandles

Bestil rensning og imprægnering af dine fliser

 

BESTIL NU